Sunday, October 17, 2010

teka teki teka tekok

teka teki teka tekok dari seorang member







1.Apa benda yang paling penting dalam hidup korang?
~opcoss la kesetiaan,kepercayaan dan kasih sayang..

2. Benda yang terakhir korang beli guna duit sendiri?
BBcream from mybelline bru beli kt guardian 2 ari lepas....hehe
3. Dimana tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan korang dan tema perkahwinan korang?
kat rumah family sndiri,tema kawen..emm...merah n putih..mybe gak purple n pink...hehe,yang pasti mesti penuh ngn bunga2an..ecewahh...hehe

4. Adakah korang sedang bercinta sekarang?
dah la dah... alahai tak tahu lagi ke? iskkk

5. Berapa lame korang akan mencintai kekasih korang?
selama-lamanya,,, hingga hujung nyawa, InsyaAllah... semoga Allah sentiasa melimpahkan kasih sayang di antara kami berdua...amin

6. Novel/buku/majalah yang terakhir korang beli?
alamak??? bab buku ni susah sket. macam tak ingat. rasa macam examination pad kot yang paling last kuhikkk kuhikkk

7. Dimana korang selalu jumpa dengan kekasih korang?
selalu tu tak adalah.. tapi kalau jumpa kat tmpat belajar la...

8. Apa name penuh korang?
huhuuu... bukan tak mahu bagitahu tp rasenyer better kalo search sndiri..hehe,bru surprise...

9. Antara mak dan ayah mana yang korang lebih mesra?
dua-dua! ehh.. anes mesra dengan umi tapi anes sayang dua-dua,bab wet ngn abah..bab2 cintan ngn umi..hehe

10. Namakan yang betul2 korang jumpe dalam hidup korang?
tutt....xmemahami soalan....

11. Adakah korang basuh baju korang sendiri
mesin basuh yang tolong basuhkan. terima kasih kepada mesin basuh.

12. Dimanakah tempat yang betul2 korang nak pergi?
banyak.... uhuhu...wat  mase nie pulau langkawi..interesting wut???!!

13. Pilih satu, peluk atau cium?
....eemmmmm.....

14. Beritahu 3 bende tentang orang yang tag korang?
tak ada orang tag huuhuu

15. 5 bende yang korang sayang sangat dalam hidup korang.
my pamili,my bf,my room,..hehe:p
16. 5 lagu yang korang suka dengar 
... soe anes nie kategori buta lagu ckit..tp rasenyer wat mase nie lagu2 maher zain jd pilihan...best n merdu skali...=)

17. Bila tarikh lahir korang dan dekat mana korang sambut tahun lepas?
 

9 februari....sambut kew?????hurmmm.....

18. 5 orang blogger yang kamu nak tag
nak tag semua orang! <---kejam 





0 orang terhebat:

Post a Comment

comment here!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails