Tuesday, April 25, 2017

ayra setahun tujuh bulan

Assalamualaikum

coretan untuk puteriku...

alhamdulillah ayra dah nk masuk 1 tahun 8 bulan.cepat je masa pejam celik dah nk dekat 2 tahun anak kesayangan ibu ayah ni.syukur sepanjang ibu dan ayah besarkan ayra..ayra xpernah sekali pun menyusahkan ibu dan ayah.ayra membesar menjadi anak yang cerdik dan sihat..



arini genaplah 3 minggu ibu hantar ayra g school..mmg agak awal bg sesetengah parents.tapi ibu dan ayah rasa ini waktu yang terbaik utk train ayra bersosial dgn kawan2.1-2 mggu mmg perit rase lebih2 lg awal pagi bila ibu hantar ayra.ayra nangis2 tak nak kena tinggal..tp hari demi hari ayra dah makin seronok ke school.alhamdulillah dgn org pn ayra dah pandai berkawan.mmg nampak perubahan..makin cerdik anak ibu..


ayra pn makin aktif..suka berlari dan memanjat.ibu masih lagi tak berani keluar berdua dengan ayra.teringin tapi takut..lebih2 lg time drive ayra cukup suka berkepit dengan ibu..bahaya sangat.tak pe ibu tggu ayra besar sikit then bolehla kite kua shopping sama2 okey syg..hihi..so far  wekeend je la kite keluar.hihi..tu pun sbb ade ayah.yahooo..ayra plak mmg xleh berenggang dgn ayah.mmg wekeend adalah sgt ditunggu2 oleh ibu dan ayra..walaupun ayah jauh dan jumpa wekend je tapi urusan ibu ayah dan ayra sentiasa Allah permudahkan.ibu kerja sebelah rumah je ( xsampai 5 minit jalan kaki) dan ayra school bawah rumah je..syukur..alhamdulillah..

ibu harap ayra membesar menjadi anak yang sihat dan cerdik..insyaallah doa ibu dan ayah sentiasa bersama ayra.






0 orang terhebat:

Post a Comment

comment here!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails